a Saab 900 Klub Egyesület hivatalos oldala

x Adomány Salgótarjánnak

Adomány Salgótarjánnak Szombaton a salgótarjáni Szent Lázár Megyei Kórház gyermekosztályára vittük a Koopman International által felajánlott játékokat. 2016 nyarán Salgótarjántól pár kilométerre, Eresztvényben tartjuk a nyári találkozónkat, így egyértelmű volt, hogy ha megtehetjük, a helyi kórházat is támogassuk néhány játékkal. Mivel a találkozó ideje alatt erre nem lenne lehetőség, ezért most előbb szállítottuk le a csomagot.

A harmadik emeleti gyermekosztályon csinos kis játéksarok van kialakítva, de sajnos – ahogy lenni szokott – üresek a polcok, dobozok. Támogatónktól tavasszal nagyon sok színes játékot kaptunk, rengeteg fiús és lányos dologgal, melyeknek igen jó helyük lesz a kórházban.

Két nagy doboznyi új játékot, autókat, babákat, várat, egy komplett kis gyerekkonyhát, kisvasutat, plüss játékokat, rengeteg matricát, sőt még egy hintalovat is vittünk. Reméljük, egy rövid ideig örömet tudunk okozni a lábadozó gyerekeknek.

Aftermarket, Genuine and Performance Saab Parts all Discounted - Custom Saab graphics and Trollhattansaab.net designs Mascher Robert Autfestmnyei Saab 9-3 9-5 Egyeslet

saab900.hu Apróhirdetések

Legfrissebb adok-veszek bejegyzés:

16-os Saab alufelni nyári gumival eladó.

Eladó gyári alufelni nyári gumival. A gumik nem árképzők.Csere is érdekel ráfizetéssel 17-collosra!

További hirdetések